DOLAR
34,1093
EURO
37,8820
ALTIN
2.800,11
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Şenol Güneş Trabzonspor ile imzaladı! ‘Vefa ile ilgili bir sıkıntım yok zaten küçükken tutuyordum’

Şenol Güneş Trabzonspor ile imzaladı! ‘Vefa ile ilgili bir sıkıntım yok zaten küçükken tutuyordum’
Advert
10.09.2024 15:03
3
A+
A-

Şenol Güneş ile Trabzonspor’da Yeni Bir Dönem

Terör Olaylarına Tepki

“Üzücü bir dönemden geçiyoruz. Terör saldırıları yüzünden değerli evlatlarımızı kaybediyoruz. En son Sürmene’den Ömer Fatih Ayar kardeşimizi kaybettik. Terörün bir an önce bitmesini ve huzurlu bir Türkiye istiyoruz.”

Heyecan ve Coşku

“Trabzonspor’a geri dönmekten heyecanlıyım. Müzeden aldıkları kaleci kazağını görünce, futbolu bıraktığım Fenerbahçe maçını hatırladım. Yine Trabzonspor’dayım, heyecan ve coşku doluyum. Başkan, yönetim ve taraftarlara bu sıcak karşılama için teşekkür ederim.”

Boş Mukavele

“Bugüne kadar herhangi bir gelişme yaşanmadı. Boş mukaveleye imza attık. İmzalar kağıt üzerinde atılır, önemli olan karşılıklı verilen sözlerdir. Kulübe elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza söz veriyoruz. Zorluklarımız var ama başkanın heyecanını kaybetmemesi için elimizden geleni yapacağız.”

Vefa

“Vefa ile ilgili bir sıkıntım yok. Trabzonspor benim ilk kulübümdü. Sonrasında ayrıldım ama geri döndüm ve başarılar kazandık. Ben burada olmaktan mutluluk duyuyorum ve başkanımızın projelerine heyecanlandım. Şehrimize ekonomik ve sosyal katkı sağlamak, genç oyuncular yetiştirmek istiyoruz.”

Yeni Bir Dönem

Ertuğrul Doğan: “Şenol Hoca’nın Trabzonspor aşkına hayran kaldım. Kendisiyle birlikte yeni bir dönemin başlayacağına inanıyorum. Taraftarlarımızın teknik ekibe ve oyunculara destek olmasını istiyorum.”

Zorluklar ve Beklentiler

Şenol Güneş: “Trabzonspor’un sıkıntılarını biliyorum. Anadolu’nun bağrından çıkan kulüp, dönüşüm yaşayarak özgüven sorunu yaşadı. Güveni geri kazanmak istiyoruz. Kadroyu tanımak, devre arasına kadar en iyi şekilde yarıştırmak ve şampiyonluk yarışında olmak hedefimiz.”

Önemli Olan Anlayış

Şenol Güneş: “Hedefimiz sürekli başarıyı getirecek bir anlayış oluşturmak. Sportif direktör, teknik danışman gibi konular konuşulabilir ama hiç kimse Trabzonspor’un üstünde değil.”

Transferler

Şenol Güneş: “Şu anda 14 yabancı oyuncumuz var. Transferler başkan ve yönetim tarafından yapılıyor. Onuachu faydalı ancak ekonomik tarafı var. Daha iyi oyuncu almak istiyoruz.”

Yabancı Oyuncu Kuralı

Ertuğrul Doğan: “Yabancı oyuncu sayısı konusunda değişim olacağını sanmıyorum.Faydalı oyuncular olmalı.”

Şenol Güneş: “Genel olarak daha fazla Türk oyuncu üretilmesini isterim. Yabancı oyuncu kuralı konusunda TFF’de de görüşlerimi belirttim.”

Beşiktaş Maçı

Şenol Güneş: “Beşiktaş maçı benim için zor bir maç. Takım için yeni bir başlangıç. Taraftarlarımızdan destek bekliyoruz. Maçın ne zaman sonuçlanacağı belli olmaz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.