DOLAR
33,9924
EURO
37,8627
ALTIN
2.822,34
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

Casemiro’nun geleceği belirsiz: Galatasaray, Brezilyalı yıldızı kadrosuna katabilir mi?

Casemiro’nun geleceği belirsiz: Galatasaray, Brezilyalı yıldızı kadrosuna katabilir mi?
Advert
05.09.2024 16:39
3
A+
A-

Manchester United Orta Sahası Casemiro, Kiralık Olarak Galatasaray’a Geçebilir

Brezilyalı orta saha oyuncusu Casemiro, Manchester United’da geleceği belirsiz olan bir oyuncu haline geldi. Galatasaray, transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala bir orta saha oyuncusuna ihtiyaç duyuyor ve Casemiro’nun kiralanması olasılığını değerlendiriyor.

Ancak Casemiro, Erik ten Hag’ın planları dışında kaldığı kendisine bildirilmediği sürece ayrılmayı düşünmüyor. United’ın sezon öncesi planları doğrultusunda yoğun bir fikstürü var ve Erik ten Hag ve Dan Ashworth, onun ayrılışının takıma zarar verebileceğini düşünüyor.

Casemiro’nun yüksek maaşı da Galatasaray gibi kulüpler için bir sorun teşkil ediyor. Oyuncu 2022’de imzaladığı sözleşmenin bitmesine iki yıl kala belirsiz bir geleceğe sahip. Galatasaray’ın bu transferi gerçekleştirebilmesi, oyuncunun maaş beklentilerini karşılayıp karşılayamayacağına bağlı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.