DOLAR
33,9894
EURO
37,8372
ALTIN
2.820,49
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

Kocaelispor’da Oğuzhan Aksu isyanı

Kocaelispor’da Oğuzhan Aksu isyanı
Advert
03.09.2024 18:27
4
A+
A-

Trendyol 1. Lig Maçı Hakem Kararları Tartışma Yarattı

Amed Sportif Faaliyetler ile Kocaelispor arasında oynanan maçta, hakem Oğuzhan Aksu’nun verdiği kararlar tartışmalara yol açtı. Maçın 4. dakikasında Kocaelispor kalecisi Gökhan Değirmenci’ye ve 20. dakikasında savunma oyuncusu Muharrem Cinan’a kırmızı kart gösteren Aksu, konuk ekibin tepkisini çekti.

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maçın ardından, “Türk futbolu adına üzgünüm. Teknik konulardan çok söz etmeyeceğim, ancak futbol adına konuşulacak pek bir şey yok. Çok üzgünüm.” ifadelerini kullandı.

Kocaelispor’un deneyimli oyuncusu Ahmet Oğuz da hakeme tepki gösterdi: “Maç bizim için kolay olabilirdi. Ancak iki erken kırmızı kartla maç zorlaştı. Hakemin Doğulu olduğunu anlamak güç. Böyle önemli bir maçta nasıl Doğulu bir hakem atanıyor? İkili diyaloglarda sıkıntı yaşıyoruz. Hakemin üslubunu değiştirmeli. Çok üzgünüz.”

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Ersun Yanal ise, “Bugün adil bir oyun olmadı. Rakip için kesinlikle adil değildi. Gelen erken kartlar, rakibin eksik kalması bize yaramıştı. Ancak bu adil olmayan oyunu biz daha önce İstanbulspor maçında da yaşamıştık. Yorumlar kazanınca ve kaybedince değişiyor. Güçlü bir rakibi yendik, önümüzde daha çok maç var. Doğru organizasyonla devam edeceğiz ve sahada mücadele edeceğiz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.