DOLAR
33,9924
EURO
37,8627
ALTIN
2.822,34
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

Mühendis Gökhan Atakan cinayeti: Gökhan Atakan kimdir? Müge Anlı’da işlenen Gökhan Atakan öldürüldü mü?

Mühendis Gökhan Atakan cinayeti: Gökhan Atakan kimdir? Müge Anlı’da işlenen Gökhan Atakan öldürüldü mü?
Advert
02.09.2024 16:22
7
A+
A-

Sakarya Nehri’nde Eski Olay: Cinayet İddiaları

16 yıl önce Sakarya’da meydana gelen bir olayla ilgili ürpertici iddialar gündeme geldi. Sakarya Nehri’nde boğularak hayatını kaybettiği kaydedilen Gökhan Atakan’ın, aslında nehirden alınan suyla boğularak öldürüldüğü ve cesedinin nehre bırakıldığı öne sürüldü.

Gökhan Atakan Kimdir?

Gökhan Atakan, 30 yaşındaki bir inşaat mühendisidir. 20 Ağustos 2006 tarihinde, eşi Yeliz A. ile Bursa’dan İstanbul’a seyahat ederken, Sakarya’daki bir tarladan çaldıkları karpuzu soğutmak için Sakarya Nehri’ne gitmiştir.

Kazadan Cinayete Şüpheler

O dönemde bir kaza olarak değerlendirilen olay, yıllar sonra ortaya çıkan yeni iddialarla şüphe uyandırdı. Atakan’ın ailesi, Müge Anlı ve Tatlı Sert programında çarpıcı iddialarda bulundu. İddiaya göre, Yeliz A. sevgilisi Erdal ile birlikte Gökhan Atakan’ı öldürdü.

Ses Kayıtları İddiaları Destekliyor

Yeliz A.’nın boşanma sürecindeki kocası, onun o dönemdeki sevgilisi Erdal ile işbirliği yaparak Atakan’ı öldürdüğünü ileri sürdü. Kocası, bu iddiaları destekleyen ses kayıtlarına sahip olduğunu iddia etti.

Nehir Suyu Boğma Planı

Yayınlanan programda, Yeliz A. ve sevgilisinin Sakarya Nehri’nden su alarak klozete döktükleri, Atakan’ı bu suda boğarak cansız bedenini nehre attıkları öne sürüldü.

Derinlik ve Yüzme Becerisi

Aile ayrıca, Atakan’ın nehirden çıkarıldığı yerin sadece 50 cm derinlikte olduğunu ve Atakan’ın iyi bir yüzücü olduğunu belirtti. Bu şartlarda nehirde boğularak ölmesinin olasılıksız olduğunu ifade ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.