DOLAR
33,9849
EURO
37,8698
ALTIN
2.822,88
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel: Yarın belki bir transfer olabilir

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel: Yarın belki bir transfer olabilir
Advert
30.08.2024 16:09
3
A+
A-

Beşiktaş Transfer Haberleri: Hüseyin Yücel’den Açıklamalar

Avrupa Ligi’ndeki rakipleri belli olan Beşiktaş’ta İkinci Başkan Hüseyin Yücel, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Transfer Çalışmaları

Hüseyin Yücel, “Angelo Gabriel bizim radarımızda. Transferin son gününe kadar süre istediler. Yarın son gün onun için. Alternatif isimlerimiz de var. Asensio hiçbir zaman gündemimizde değildi.” dedi.

Yücel, “Sol bek ve kanat için transfer düşünüyoruz. Masuaku’nun gideceğine dair bir durum yok. Ama o bölgeyi güçlendirmek istiyoruz. Önceliğimiz kanat. Ardından bir fırsat transferi olarak sol bek olabilir. Yarın belki bir transfer olabilir.” ifadelerini kullandı.

Grup Rakipleri

Yücel, gruptaki rakipleri değerlendirerek, “Her grubun zorlukları var. Takımların bütçeleri ve isimleri kağıt üzerinde önemli değil, sahada mücadele edeceğiz.” dedi.

“Beşiktaş, Gio ile çok iyi bir kimya yakaladı. Sadece transferlerle değil, mevcut oyuncularımız da yeni transferler gibi oynuyor. Avrupa kupalarında başarılı olacağımızdan eminim.”

Yücel ayrıca, “Deplasman maçları zor olacak, özellikle Ajax ve Lyon. İç sahada 3 puan almalı, deplasmanlarda da mücadele edip puan toplamalıyız.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.