DOLAR
33,9894
EURO
37,8372
ALTIN
2.820,49
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

Portföy ne demek?

Portföy ne demek?
Advert
28.08.2024 12:25
2
A+
A-

Portföy Kavramı

Portföyler, çeşitli alanlarda varlıkları, projeleri veya çalışmaları toplu olarak sunmanın ve yönetmenin önemli araçlarıdır.

Finansta Portföyler

Finansta, portföyler yatırımcıların birden fazla varlık sınıfına dağıttığı yatırımlarını ifade eder ve riski dağıtarak getiriyi artırmayı amaçlar.

Sanat ve Tasarımda Portföyler

Sanat ve tasarımda, portföyler, sanatçıların, tasarımcıların veya fotoğrafçıların yeteneklerini ve stillerini gösteren en iyi çalışmalarını içeren koleksiyonlardır.

İş Dünyasında Portföy Yönetimi

İş dünyasında, portföy yönetimi, şirketlerin projelerini, ürünlerini veya yatırımlarını verimli bir şekilde yönetmelerine yardımcı olan bir süreçtir.

Portföy Çeşitleri

Portföyler, amaçlarına göre finansal portföyler, emeklilik portföyleri ve sanat portföyleri gibi çeşitli şekillerde sınıflandırılabilir.

Portföy Oluşturmanın Önemi

Portföyler, bireyler ve kurumlar için, riskleri yönetmekten çalışmaları sergilemeye ve projeleri etkin bir şekilde yönetmeye kadar birçok fayda sağlar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.