DOLAR
33,9924
EURO
37,8627
ALTIN
2.822,34
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

İlkokul 1. sınıflar belli oldu mu, 1. sınıf öğretmenler belli mi? İlkokul sınıflar ne zaman belli olur? 1.sınıf şube öğrenme

İlkokul 1. sınıflar belli oldu mu, 1. sınıf öğretmenler belli mi? İlkokul sınıflar ne zaman belli olur? 1.sınıf şube öğrenme
Advert
28.08.2024 11:27
4
A+
A-

Milli Eğitim Bakanlığı Kura Çekimi Duyurusu

Milli Eğitim Bakanlığı, ilkokul 1. sınıf şubeleri ile öğretmenlerinin ve ortaokul 5. sınıf şubelerinin kura ile belirleneceğini duyurdu. Kura çekimi 28-30 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılacak. Veliler, sınıf belirleme kura sonuçlarını öğrenmek için sabırsızlanıyor.

İlkokul 1. Sınıf Öğretmenleri ve Sınıf Belirleme

İlkokul 1. sınıf şubeleri ve sınıf öğretmenleri, e-Okul sistemi üzerinden belirleniyor. Sınıf belirleme kura sonuçları da MEB e-Okul sisteminden açıklanacak.

Bilgi Kaynağı: e-Okul Sistemi

Sınıf belirleme kura sonuçlarını öğrenmek için e-Okul sistemine giriş yapılması gerekiyor. Veliler, e-Okul üzerinden çocuklarının sınıfını ve öğretmenini öğrenebilecekler.

Bu Yıl İlk Defa Uygulanıyor

İlkokul 1. sınıf şubelerinin ve öğretmenlerinin e-Okul üzerinden belirlenmesi bu yıl ilk kez uygulanıyor. Daha önce bu belirlemeler okullarda yapılıyordu.

Tedbirlerin Alınması

Milli Eğitim Bakanlığı, valiliklere gerekli tedbirlerin alınması için yazı gönderdi. İlkokul ve ortaokulların ilk sınıflarındaki kayıt işlemlerinin sorunsuz bir şekilde yürütülmesi için gerekli önlemlerin alınması istendi.

e-Okul Üzerinden Belirleme

Öğrencilerin şubelerinin ve ilkokul 1. sınıf öğretmenlerinin e-Okul sistemi üzerinden belirlenmesine ilişkin işlemler, 28-30 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Doğru Bilgi, Zamanında İşlem

e-Okul sistemindeki bilgiler doğru ve eksiksiz olmalı. Sınıf belirleme kura işlemleri zamanında yapılmalı. İlgili yönergedeki tüm işlemlere uygun hareket edilmeli.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.