DOLAR
33,9894
EURO
37,8372
ALTIN
2.820,49
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

Galatasaray Young Boys maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? Muhtemel 11’ler: GS sahaya çift forvet mi çıkacak?

Galatasaray Young Boys maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? Muhtemel 11’ler: GS sahaya çift forvet mi çıkacak?
Advert
27.08.2024 18:18
3
A+
A-

Galatasaray, Young Boys ile UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Rövanş Maçında Karşılaşıyor

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçında İsviçre’den Young Boys’u konuk ediyor. Sarı-kırmızılılar, Avrupa kupalarındaki 318. maçlarına çıkmaya hazırlanırken, Devler Ligi’nde 18. kez yer alma hedefini sürdürüyorlar.

Çift Forvet Formülü

Aslan’ın teknik direktörü Okan Buruk, Fiziksel olarak beklenen seviyede olmayan Dries Mertens’i yedek kulübesinde tutmayı düşünüyor. Buruk, idmanlarda takımın yıldız golcüsü Mauro Icardi’yi 10 numara pozisyonunda, Michy Batshuayi’yi de santrforda denediği belirtiliyor.

Pozisyonlarda Sürpriz Bekleniyor

Bek pozisyonunda da bir sürpriz yaşanabilir. İlk maçta beklenen performansı gösteremeyen Patrick van Aanholt’un yerine Okan Buruk, hem sağda hem solda Barış Alper Yılmaz’ı deneyerek rakibin hızlı oyuncularını karşılamayı ve kontra yememeyi hedefliyor.

Stoper Tanımı Kesinleşti

Stoper tandeminde ise Victor Nelsson’un partneri Kaan Ayhan olacak.

Canlı Yayın Bilgileri

Galatasaray ile Young Boys arasındaki karşılaşma, 22.00’de RAMS Park’ta oynanacak. Maç, TRT 1 ve Tabii platformundan şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

Tahmini 11’ler

Galatasaray: Muslera; Boey, Nelsson, Ayhan, Aanholt; Torreira, Oliveira; Icardi, Kerem, Rashica; Batshuayi

Young Boys: Faivre; Camara, Zesiger, Pefok, Elia; Aebischer, Gaudino; Rieder, Ngamaleu, Hefti; Siebatcheu

318. Avrupa Maçı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında Young Boys’u ağırlayarak Avrupa kupalarındaki 318. maçına çıkıyor.

Devler Ligi Elemelerinde 34. Maç

Galatasaray, Avrupa’nın en prestijli futbol organizasyonu Şampiyonlar Ligi’nde bugüne kadar elemelerde 33 maç oynadı. Yarınki karşılaşma, Galatasaray’ın Avrupa sahnesindeki performansını bir kez daha gözler önüne serecek.

Galatasaray’ın Devler Ligi Hedefi: 18. Katılım

Galatasaray, Young Boys’u elemesi durumunda UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 18. kez yer alarak bir kez daha devler sahnesine adım atacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.