DOLAR
33,9924
EURO
37,8627
ALTIN
2.822,34
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

Acun Ilıcalı: “Burası benim hayatım, Fenerbahçe yüzde 20”

Acun Ilıcalı: “Burası benim hayatım, Fenerbahçe yüzde 20”
Advert
26.08.2024 15:16
1
A+
A-

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe ve Hull City Arasındaki Yoğunluktan Bahsetti

Acun Ilıcalı, iki görevi arasında yaşadığı yoğunluktan bahsetti. Fenerbahçe’deki görevlerinin hayatının sadece %20’sini kapladığını ifade eden Ilıcalı, Hull City için “Bu benim hayatım” dedi.

Fenerbahçe’ye Sınırlı Zaman

Ilıcalı, Fenerbahçe için ayırdığı zamanın kısıtlı olduğunu belirtti. Kulüpteki işlerinin hayatının %20’sinden fazlasını almayacağını söyledi.

Hull City’nin Önemi

Hull City’nin hayatındaki önemini vurgulayan Ilıcalı, “Bu kulüp, taraftarlar ve buradaki herkes şu anda benim hayatım” ifadelerini kullandı.

Yoğun Temponun Canlandırıcı Etkisi

Yoğun temposuna rağmen bundan keyif aldığını dile getiren Ilıcalı, “Bu hayatı tercih ediyorum çünkü keyif alıyorum. Bu, çok fazla işim var diye şikayet ettiğim anlamına gelmiyor” dedi.

İngiltere’de Bir Takımı Olmanın Gururu

İngiltere’de bir takıma sahip olmanın gurur verici olduğunu ifade eden Ilıcalı, “Burada harika bir takımım olduğu için gurur duyuyorum” dedi.

Fenerbahçe’deki Geçmişi ve Şu Anki Görevi

Fenerbahçe taraftarı olarak büyüdüğünü ve şimdi kulübün başkan yardımcısı olduğunu anlatan Ilıcalı, “Bu benim için bir onur” dedi.

Hull City’nin Terapötik Etkisi

Hull City’nin kendisine iyi geldiğini söyleyen Ilıcalı, “Buraya her geldiğimde kendimi cennette gibi hissediyorum. Bu şehrin enerjisini, insanlarını ve yeşilliklerini seviyorum. İstanbul gibi kalabalık bir şehirden sonra burası benim için terapi gibi” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.