DOLAR
34,1093
EURO
37,8820
ALTIN
2.800,11
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

Kamala Harris Gen Z’yi ‘influencer’larla mı etkilemeyi planladı?

Kamala Harris Gen Z’yi ‘influencer’larla mı etkilemeyi planladı?
Advert
22.08.2024 18:15
1
A+
A-

Başlık: Demokratlar, Z Kuşağı ile Bağ Kurmak İçin Influencerları Kongrelerine Davet Ediyor

Giriş:
Demokratlar, genç seçmenlere ulaşmak için çığır açan bir adım attı. İlk kez, yüzlerce influencer ve sosyal medya fenomenini “Z Kuşağı” olarak tanımlanan kongrelerine davet ettiler.

Demokratların Stratejisi:
Daily Mail’den Freya Barnes, bunun bir “politik yol” olduğunu belirtiyor ve sosyal medyanın seçmen grupları üzerindeki etkisine dikkat çekiyor. 200’den fazla sosyal medya fenomeni, Chicago’daki devasa United Center’daki kongrede bir araya geldi. Z Kuşağı gençleri için mavi bir halı serildi ve “yaratıcı salon”lar hazırlandı.

Influencerların Rolü:
Influencerlar, milyonlarca takipçilerine deneyimlerini canlı yayınlamak için etkinliğe davet edildi; hatta bazıları konuşmalar yaptı. Bu, Z Kuşağı oylarının Harris-Walsz kampanyası için önemini gösteriyor.

Cumhuriyetçilerin Durumu:
Öte yandan, Cumhuriyetçilerin ulusal kongresinde basın için yalnızca 46 koltuk sağlandı ve gazeteciler, influencerlarla koltuk mücadelesi verdi. Bu organizasyonsuzluk ve sınırlı basın alanının sağlanması birçok Cumhuriyetçiyi kızdırdı.

Gençlerin Medya Tüketimi:
Siyasi içerik üreticisi Heather Garner, gençlerin bilgileri sosyal medyadan aldığını belirtiyor ve bu nedenle influencerlarla bağlantı kurmanın önemine dikkat çekiyor.

Yeni Nesil Siyaset:
Influencer Brandy, içerik oluşturucuların bu seçimlerdeki rolünün bir neslin siyasi anlayışını şekillendirmek olduğunu vurguluyor. Ayrıca sağlık politikaları konusunda Kamala Harris’in yapacağı adımları merakla beklediğini dile getiriyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.