DOLAR
33,9924
EURO
37,8627
ALTIN
2.822,34
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

Okan Buruk: Kim kime faul yapıyor belli değil

Okan Buruk: Kim kime faul yapıyor belli değil
Advert
17.08.2024 00:12
3
A+
A-

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un Maç Sonu Açıklamaları:

Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Konyaspor deplasmanları hiç kolay olmuyor. 3-4-3 ile başlamalarını beklemiyorduk ama onlar öyle çıktı. Biz de onları aynı şekilde karşıladık. Top birinci yarıda bizde olmasına rağmen rakibi kendi kalemize yaklaştırmadık. Ancak oyun hızımız yeterli değildi. Maç berabere gidince her bölümde oyun çok yavaşlıyor. Hem ligin kalitesi hem de maçın kalitesi düşüyor. Hakemlerin oyundaki zaman geçirmeyi azaltmaları ve oyunu hızlandırmaları gerekiyor.

Rakibimiz uzun topu ve ikinci topu iyi oynayan bir takım. İyi bir oyun planları vardı ve onu doğru uyguladılar. Attığımız gol tartışılacak. Kimin kime faul yaptığı belli değil. Bu kadar belirsiz bir müdahaleye VAR karışıyor. Bu ilginç. Belki ceza sahasında olsaydı Torreira için penaltı denilebilirdi ama bence VAR’a çağrılması doğru değildi.

Kazanarak devam etmek güzel oldu. Transfer dönemi bittiğinde rahatlıyorum. Herkesin kafası karışık oluyor. Gitmek isteyenler, kalmak istemeyenler, göndermek istediklerimiz… Çok zor bir dönem. Şimdi hedefimiz Şampiyonlar Ligi’nde olmak. Zor bir maç bizi bekliyor. Umarım tekrar orada mücadele ederiz.

Kerem’i 11’e aldıysam onun kalmasını istiyorum demektir. Onun hep Avrupa hedefi vardı. Bu hedefler doğrultusunda görüşmeler oluyor ama ben oyuncuları kullanmaktan yanayım. Aynı şeyi Zaha’ya da söyledim. Senin burada olman bizi rahatsız etmez, istersen Konya’ya gidelim dedim ama gelmek istemedi. Kalırsa bizim için değerli bir oyuncu. Transfer yapmamız için limit açmamız gerekiyor. Şampiyonlar Ligi de limit açmanın bir yolu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.