DOLAR
33,9849
EURO
37,8698
ALTIN
2.822,88
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

Jose Mourinho sekiz ismin üstünü çizdi! 17 milyon Euro’luk yük

Jose Mourinho sekiz ismin üstünü çizdi! 17 milyon Euro’luk yük
Advert
17.08.2024 10:27
2
A+
A-

Fenerbahçe Kadrosunu Daraltmaya Hazırlanıyor

34 futbolculuk geniş kadrosunda 17 yabancı oyuncunun bulunduğu Fenerbahçe, şişkinliği gidermek için harekete geçti.

Kulüp, Crespo, Krunic, Zajc, Pe res, Pedro, Kent, Serdar Aziz ve Emre Mor’dan kendilerine kulüp bulmalarını istedi. Ancak bu oyuncularla orta yol bulunamadı.

Teknik Direktör Jose Mourinho, kadrosunda düşünmediği isimleri taktik çalışmalara dahil etmiyor. Bu isimler takımdan ayrı antrenman yapıyorlar. Mourinho ayrıca Levent Mercan’ı da kadroda istemiyor ve oyuncunun kiralanması için arayışlar sürüyor.

17 Milyon Euro’luk Finansal Yük

Kadronun daraltılması operasyonu, takım bütçesine de ciddi bir rahatlama sağlayacak. Söz konusu futbolcuların toplam maaş maliyeti yaklaşık 17 milyon Euro.

Ancak Fenerbahçe, kadroda düşünülmeyen oyunculara talip olan kulüplerin yüksek ücretlerini ödeyememeleri ve maaş paylaşımı istemeleri nedeniyle bir çıkmazla karşı karşıya.

Crespo’nun Temsilcisi İstanbul’da

Crespo’nun temsilcisi, transfer görüşmeleri yapmak üzere İstanbul’a geldi. Crespo ile Süper Lig’den Antalyaspor ve Başakşehir ilgileniyor. Suudi Arabistan’dan da transfer teklifleri olduğu biliniyor.

Portekizli oyuncu, Fenerbahçe’den yıllık 900 bin Euro alıyor ve bu ücretin altındaki teklifleri kabul etmiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.