DOLAR
33,9894
EURO
37,8372
ALTIN
2.820,49
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

Mauro Icardi Galatasaray’a ihtar mı çekti? Eray Yazgan’dan önemli açıklama…

Mauro Icardi Galatasaray’a ihtar mı çekti? Eray Yazgan’dan önemli açıklama…
Advert
15.08.2024 17:33
3
A+
A-

Galatasaray Genel Sekreteri: Mauro Icardi’nin Ödemesi 22 Ağustos’a Kadar Yapılacak

‘BİZE 22 AĞUSTOS’A KADAR ÖDEME MESAJI GELDİ’

“Mauro Icardi çok önemli bir marka ve şirketi de var. Muhasebesi, avukatı, menajerleri var ve onların görevleri arasında günü gelen ödemeyi hatırlatmak var. Bize 22 Ağustos’a kadar ödeme mesajı geldi. Biz 30 Haziran’da borçsuzluk geçmişiz. 22 Ağustos’a kadar ödeme yapılacak. 23 Ağustos’ta ödeme yapılmamışsa sorun vardır. Ama şu an böyle bir sorun yok.”

‘CİDDİ ALGILAR ÜZERİNDE OYNUYORLAR’

“Rakip hocasıyla ilgili yorum yapmayacağım. Mauro Icardi’nin de ona cevap verdiğini düşünmüyorum. Gelen soru üzerine hislerini paylaşmıştır. Geçen yıl stadımızda provokasyon yapmışlardı. Sosyal medyada trollerle çalışmalar başlattılar. Ciddi algılar üzerinden oynuyorlar. Kolay başarı istiyorlar. Ama başarının emek istediğini unutmasınlar. Yangına su yerine odun atıyorlar. Başarı istiyorlarsa bizi izlesinler, öğrenirler belki.”

‘UMARIM ALIŞKANLIK HALİNE GELMEZ’

“Geçen sene Konyaspor deplasmanıyla şampiyon olmuştuk. Bu sene de ilk deplasmanımız Konyaspor. Umarım bu başarıyı tekrar ederiz. Geçen hafta Konyaspor’u izledim. Ali Çamdalı geçen yıldan devam ediyor ve keyifli bir takım kurmuş. Heyecan ve merakla bekliyoruz. Davinson Sanchez sakat. Umarım kısa sürede iyileşir. Wilfried Zaha’nın transfer süreci var. Hocamız bu hafta dinlenmesini uygun buldu. Ömer Başkan bizi yemeğe davet etti. Memnuniyetle katılacağız. Mevlana şehrine gideceğiz ve galibiyetle dönmeyi umuyoruz. Deplasman tribünü biletlerinin 1800-1812 TL olması bizi üzdü. Umarım alışkanlık haline gelmez. TFF’nin kararı gereği deplasman biletleri normal bilet fiyatının %30’undan fazla olamaz.”

‘ZAHA’NIN TRANSFER GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR’

“Wilfried Zaha bir marka. Onların da hukukçuları, menajerleri var. Görüşmeler sürüyor. Sonuçlanırsa neticelenir. Sonuçlanmazsa geçen sene faydalandığımız, bu sene de faydalanmayı umduğumuz bir oyuncumuz. İkame edecek oyuncularımız var. Kadro planlaması bu işte. Biz de bunun keyfini yaşıyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.