DOLAR
33,9894
EURO
37,8372
ALTIN
2.820,49
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

Icardi’den Mourinho’ya gönderme: Büyük takımlarda yapmazdı

Icardi’den Mourinho’ya gönderme: Büyük takımlarda yapmazdı
Advert
14.08.2024 10:58
2
A+
A-

Galatasaray’ın Arjantinli Yıldızı Icardi’den Açıklamalar

“Fenerbahçe’nin elenmesi kötü oldu. Mourinho’nun sözleri ilginç” dedi Icardi.

Galatasaray’ın antrenman öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulunan Mauro Icardi, Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nden elenmesini ve Mourinho’nun Galatasaray ile ilgili sözlerini değerlendirdi.

“Gelişmeye Açığız”

“İlk maçımızı kazandık ve bundan mutluyuz. Geçtiğimiz iki yılda ligde daha fazla hata yaptığımız maçlarla başlamıştık. Şimdi evde galibiyetle başladık. Müthiş iki yıl geçirdik ve çok çalıştık. Gelişmeye açığız ve hedefimize doğru yolculuğumuza devam edeceğiz.”

“Fenerbahçe’nin Elenmesi Kötü Oldu”

“Fenerbahçe ile rakipleriz ve Şampiyonlar Ligi’nden elenmeleri Türkiye için kötü oldu. En önemli ligde oynamak herkesin istediği bir şey. Biz de bu sene play-off oynayacağız. Geçen sene saha dışında birçok şey oldu. Bu olayları gülmek ve farklı şeyler için kullandık.”

“Mourinho Böyle Yapmazdı”

“Mourinho gibi büyük bir hocanın bu kadar önemsiz bir konu hakkında böyle konuşması ilginç. Büyük takımlarda böyle şeyler yapmazdı.”

“Bizi Durdurmaya Çalıştılar”

“İki yıldır saha dışında birçok şey yapıldı bize karşı. Biz her zaman sahaya odaklandık ve iki sene üst üste şampiyon olduk. Bizi durdurmaya çalıştılar ama herkese rağmen başardık. İlk senemde üst üste 14 maç, ikinci senemde 17 maç üst üste kazandık. Bu durum rakipleri rahatsız ediyor.”

“Buranın En Büyüğü Biziz”

“Galatasaray buranın en büyüğüdür ve hakkında konuşulacaktır. Özel bir hocamız var. Herkese karşı hep beraber mücadele edeceğiz. Futbola odaklanacağız. İki senenin ödülünü sahaya odaklanarak aldık.”

“Fit Olmadan Gol Kralı Oldum”

“Kilo benim için bir faktör değil. Hep müsait olmaya ve mücadele etmeye çalıştım. Beşiktaş maçındaki sakatlıktan sonra antrenmanlara çıkamadım. Sosyal medyada bu konular çarpıtılıyor. Formda değilken bile gol kralı oldum. 50 maçta 55 gol attık. Birçok şey başardık. Rekor kırdık. Başarılarım fitlikle alakalı değil. Ben her zaman fitim. Soyunma odasında neler yaptığımı kimse bilmiyor. 6 ay antrenmansız şekilde gol kralı oldum. En önemlisi de sonuçtur.”

“Türkiye’yi Temsil Eden Biriyim”

“Her zaman lider oldum. Nerede olursam olayım… Hayatta rekabetçi ve mükemmeliyetçi biriyim. Galatasaray’da rekorlarla belli bir başarıya imza attık. Burada liderlik yapmaya çalışıyorum. Kısa sürede Türkiye’yi temsil eden biri haline geldim. Buraya yardıma geldim. Sahada neler yapabileceğimi biliyorum. Paslarımla ve gollerimle yardımcı olmaya çalışıyorum. Almak istediğim rol bu. Gollerimle insanların yüzünü güldürüyor olmak benim için büyük bir gurur.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.