DOLAR
34,0588
EURO
37,9416
ALTIN
2.801,30
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C

CHP’li başkandan iş birliği çağrısı

CHP’li başkandan iş birliği çağrısı
Advert
12.08.2024 23:33
5
A+
A-

Manavgat Belediye Başkanı, Oda Başkanlarıyla Buluştu

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, ilçe ekonomisinin önemli temsilcileri olan oda başkanlarıyla bir araya geldi. Başkan Kara, ilçeyle ilgili mevcut ve gelecekteki projeleri paylaştı ve oda başkanlarının görüşlerini aldı.

Beş Yıllık Stratejik Plan

Başkan Kara, üzerinde çalıştıkları beş yıllık stratejik plandan bahsetti. Oda başkanlarından planla ilgili görüş, eleştiri ve önerilerini dinledi. Belediye olarak şeffaflığa önem verdiklerini ve her kesimin fikirlerini değerlendirmeye açık olduklarını vurguladı.

Oda Başkanlarının Görüşleri

Toplantıda önemli bir süre oda başkanlarının görüşlerine ayrıldı. Başkanlar, ilçedeki ihtiyaçları ve karşılaşılan sorunları dile getirdiler. İş dünyası, ticaret ve turizm alanlarındaki zorluklar üzerinde durdular. Başkan Kara, eleştirileri dikkate aldığını ve bunların stratejik planı geliştirmede kullanılacağını söyledi.

İş Birliği ve Koordinasyon

Başkan Kara, bu tür toplantıların iş birliği ve koordinasyon için önemli olduğunu belirtti. “Biz biriz, birlikteyiz” sözünü gerçekleştirmek için tüm siyasi görüşleri bir kenara bırakarak Manavgat’ın sorunlarına odaklandıklarını söyledi.

Başkan Kara, ilçenin karşı karşıya olduğu her sorunun kendi sorumlulukları olduğunu vurgulayarak, bunları çözmek için tüm kaynaklarını kullandıklarını ifade etti. Ayrıca, diğer belediyeler ve kurumlarla uyumlu bir çalışma yürüttüklerini belirtti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.