DOLAR
33,9894
EURO
37,8372
ALTIN
2.820,49
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

Jose Mourinho: Türk futbolu için çalışıyorum

Jose Mourinho: Türk futbolu için çalışıyorum
Advert
11.08.2024 00:29
2
A+
A-

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun Maç Sonu Açıklamaları

Jose Mourinho, Fenerbahçe’nin Adana Demirspor’u 1-0 yendiği maçın ardından şu ifadeleri kullandı:

Çok Pozisyon Kaçırdık

Bugün eksik olan tek şey gollerdi. İlk 60-65 dakikadaki oyunumuza baktığımızda sonuç farklı olmalıydı. Çok fazla pozisyon kaçırdık. Son bölgede, doğru şeyleri yapamadık, teknik olarak eksiktik. Maç boyunca baskın olan bizdik. Daha farklı bir sonuç hak ediyorduk. Belli bir dakikadan sonra fiziksel olarak düştük.

Fiziksel Düşüş Yaşadık

Maximin ve İrfan 90 dakika oynayacak durumda değiller. Orta sahada sürekli İsmail ve Szymanski ile oynuyoruz. İstemediğimiz bir şeydi ama fiziksel olarak düşüş yaşadık. Hak ettiğimiz bir galibiyet elde ettik. Sonuca bakınca daha fazlasını hak ediyorduk. Bir pozisyonda elinizde iki oyuncu olunca değişiklik yapmak kolay, Dzeko yerine En-Nesyri giriyor. Bazı durumlarda adaptasyon gerekiyor. Szymanski orta sahada oynadı, normalde daha ofansif bir oyuncu.

Daha Fazla Süre Alacak

Bartuğ girdi sonra, Türk futbolu için iyi bir şey bu, iyi bir genç oyuncu, onlara süre vermekten korkmuyoruz. Daha fazla süre alacak. Oğuz ve Yusuf da var elimizde. Fenerbahçe için çalışıyorum ama dolaylı olarak Türk futbolu için de çalışıyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.