DOLAR
33,9924
EURO
37,8627
ALTIN
2.822,34
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

Barcelona, Dani Olmo transferinde son aşamaya geldi: Anlaşma detayları

Barcelona, Dani Olmo transferinde son aşamaya geldi: Anlaşma detayları
Advert
06.08.2024 18:31
4
A+
A-

Dani Olmo’nun Barcelona’ya Transferi Son Aşamaya Geldi

Barcelona, Dani Olmo’nun transferi için Leipzig ile görüşmelerini hızlandırdı ve transferin tamamlanmasına çok az kaldı. Sportif direktör Deco’nun da katılımıyla Almanya’da bugün yapılan görüşmeler devam ediyor.

Gazeteci Fabrizio Romano’ya göre taraflar sözlü bir anlaşma sağladı ve transferin 55 milyon Euro sabit ücret, 7 milyon Euro bonusla gerçekleşmesi bekleniyor. Böylece Barcelona, yaz döneminin ilk transferini yakında tamamlayabilir.

Dani Olmo, transfer görüşmeleri öncesinde babası ve menajeriyle görüldü. Leipzig ve Barcelona temsilcileri ise Red Bull Arena’da bir araya geldi.

Barcelona, daha önce Leipzig’e iki teklif sundu ancak kabul görmedi. Üçüncü teklif ise olumlu karşılandı. Bayern Münih’in de Olmo ile ilgilendiği biliniyor ancak Barcelona transferi duyurmaya çok yakın.

Barcelona’nın Son Teklifi

Barcelona, ilk teklif olarak 40 milyon Euro sabit ücret ve 20 milyon Euro bonus önerdi. Ancak bu teklif reddedildi. İkinci teklif ise sabit ücreti 50 milyon Euro’ya, bonusları 15 milyon Euro’ya çıkardı. Leipzig bu teklifi tamamen kabul etmedi veya reddetmedi. Görüşmeler devam etti ve sabit ücretin artırılmasına karar verildi.

Leipzig’in yeni sportif direktörü Marcel Schafer, “Dani Olmo bizim için özel bir oyuncu. Ayrılma ihtimalini değerlendireceğiz. Transfer gerçekleşmezse antrenmanlara katılacak ve kadromuzda kalacak” dedi.

Leipzig, Olmo’nun yerine Lyon’dan Rayan Cherki’yi kadrosuna katmayı planlıyor.

Nico Williams Hayal Kırıklığı

Nico Williams transferinde hayal kırıklığı yaşayan Barcelona, Dani Olmo transferine odaklandı. Williams, Athletic Bilbao’nun antrenmanlarına erken başlamasıyla Barcelona’ya transfer olmayacağını gösterdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.