DOLAR
33,9849
EURO
37,8698
ALTIN
2.822,88
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C

SADAT’ın kurucusu Adnan Tanrıverdi hayatını kaybetti

SADAT’ın kurucusu Adnan Tanrıverdi hayatını kaybetti
Advert
04.08.2024 14:22
2
A+
A-

Adnan Tanrıverdi Vefat Etti

Eski Başdanışman ve SADAT Kurucusu emekli Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından danışman olarak atandıktan beş yıl sonra hayatını kaybetti.

Cenaze töreni, yarın ikindi namazının ardından gerçekleştirilecek.

SADAT Nasıl Bir Kuruluş?

SADAT, Türkiye’de uluslararası savunma alanında danışmanlık ve askeri eğitim veren bir şirkettir. Eski TSK mensuplarının görev aldığı şirket, askeri ve “iç güvenlik” yani “terörle mücadele” alanlarında danışmanlık ve eğitim hizmeti veriyor.

Şirketin eğitim paketleri arasında “Gayri Nizamı Harp”, “Keskin Nişancılık”, “Kara Harekatı” ve “Tank / Zırhlı Araç Avcılığı” gibi başlıklar yer alıyor.

SADAT’ın Açılımı

Uluslararası Savunma Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., kısaca SADAT A.Ş., Türkiye merkezli bir askeri danışmanlık şirketidir. Şirket, 28 Şubat 2012’de emekli Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi tarafından kurulmuştur.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.